2011. június 14., kedd

Beleértve a 2 jó minőségű ágy matrac + léc

Beleértve a 2 jó minőségű ágy matrac + léc:
Eladó egy barátságos, és mindenekelőtt, hálószobába ágyban.
Az ágy a 2,15 m széles és 2.10 hosszú.

Benne, persze, a 2 léceket és a 2 nagy matracok, melyek mindegyikének mérete 2,00 m-1,00 m. Íme néhány részletet a matrac; ROTBAND Scheco flex matrac 100x200. Mindkettő csak 1 éves, és semmi jele használat, kérésre kérésre, majd újabb 2 matrac védő.

ROTBAND Scheco flex matracok
kiváló minőségű, spezialvergütetem tavasszal, teljesen rugalmas, lemez-mentesség, amely alkalmas 80 kg-ig, másik oldalán 80 kg
Egyik oldala tiszta gyapjú, gyapjú pecsét minőségű, puha rugalmas. Egyéb mellékhatások: tiszta lószőr, tiszta pamut, elasztikus cég. Méretek: 1,00 x 2,00 méter.

Van még másik 2 illő éjjeliszekrény, ami persze lehet venni túl boldog, természetesen felár nélkül.

Az ágy CSAK! értékesített mert a nagymamám most költözött egy nyugdíjas lakóhelye, és akkor egy ilyen nagy ágy, és már nincs szükség, az új tartózkodási helye nem a szükséges hely áll rendelkezésre.

Én, mint a unokák most kezelni a "Übrigbleibsel" a lakásban, és most boldog, ha találtam valakit, aki értékeli egy alku.

Az ágy célja az önálló kollektor, és el kell távolítani, és amennyiben lehetséges. Ha szükséges, azt természetesen meg kell végrehajtani a bomlási vagy akár elérhető. Eladó az ágyban, mert az otthoni kell elhagyni a hónap végéig.

Alig várom, hogy a hívásokat, illetve e-mailek ..
Ár: 80 EUR VB