2011. augusztus 10., szerda

Hálószoba szekrény, ruhásszekrény, tömörfa: szép és elegáns

Hálószoba szekrény, ruhásszekrény, tömörfa: szép és elegáns:
ÚJ.
Anyaga: Tömör fa fenyő
Méretek: H 200 cm | W 120 cm (kérésre 180 cm, vagy már nem lehetséges) | D 60 cm
Garancia: 2 év

További információ www.massive-tól-holz.de

A hálószoba szekrényben volt, tömör fából készül Vedene - ökológiailag termelt és feldolgozott kézzel - fenyő.
Ez biztosítja, mely két ajtó és két fiók és polc bőséges tárhelyet. Mögött a fa ajtót a bal oldalon van egy ruhát rúd. Felett lógott vasúti egy tároló rekesz. Mögött a fa ajtót, akkor további négy polcok és rugalmas a tetején egy rögzített betét tálcát. A beépített tükör dúsított az elegáns design. Megvásárolhatja tömörfa szekrény nélküli tükör.

A Vedene bútor tömör fából - fenyő - az ügyfeleink között továbbra is nagy a pályán. Ez megfelel a jelenlegi trend a fogyasztók körében, akik szeretnének befektetni a minőségi termékek, mint a tömörfa bútorok.

A népszerűsége a bútorok a gyűjtemények Vedene nem meglepő, - mivel a nagyon jó minőségű és a hitelességét masszív bútordarab. Ez a szeretet jön a francia klasszikus és az időtlen eleganciát, mely eredetileg a bútor kollekció Vedene. A nosztalgikus dizájn finomítja minden szobába, és teszi élvezetessé az Ön és vendégei.

A gyűjtemény nőtt ki Vedene francia inspiráció és figyelem a részletekre. A nosztalgikus design nagy kész kézzel minden szobában, és teszi élvezetessé az Ön és vendégei.
Ár: 1599 Ft