2011. szeptember 23., péntek

Tengeri algás fürdősó - Jelenlegi ára: 1 745 Ft


A természetes Holt-tengeri ásványoknak és az alga összetevőinek köszönhetően alaposan tisztítja, ápolja, hidratálja a bőrt. Felelős a bőr természetes PH- értékének kialakításáért, a megfelelő sejtműködésért és az anyagcsere folyamatért. A fürdősós fürdő hozzájárul a bőr egészségessé és frissé tételéhez, bőr problémák kezeléséhez (pikkelysömör, ekcéma, allergia, pattanásos bőr). Alkalmas derék és hátfájás kezelésére, reumás és ízületi fájdalmak megszüntetésére, sportsérülésekre. A Holt-tengeri só párologtatáshoz is alkalmazható légzőszervi megbetegedések ellen.
Összetevők: holt-tengeri só, alga készítmény mely igen gazdag ásványi sókban, nyomelemekben: magnézium, kalcium, jód, nátrium és kloridok
Használata: A kívánt mennyiséget oldjuk fel langyos vízben fürdő készítéséhez. 10 %- os oldatát használhatjuk arcra, 20 %- os oldatát pedig testre ajánljuk.
Holt-tengeri só: csodát tesz bőrünkkel: kisimul, és érezhetően teltebbé válik. A Holt-tenger vizében és iszapjában többek között nagy arányban található magnézium és kálcium, valamint nyomelemek, melyek kitűnő hatással vannak a bőrre, az ízületekre és a csontrendszerre.
Barna alga: Az algák (moszatok) szűrőként élnek a tengerekben, ezért a termék előállításához kizárólag az érintetlen tengerekből származó alga fajtákat alkalmazták. Aktív hatóanyagokban gazdag, felszabadítja a szövetekben lerakódott méreganyagokat, segíti a sejtek optimális működését. Magas aminosav, protein, vitamin (B, C, E) tartalmú. Valamint tartalmaz linolsavat, nukleinsavakat, nyomelemeket, fitohormont, klorofillt, növényi enzimeket. Legjobb természetes jód és kálium forrás. Hidratál, regenerál, feszesít. Vérkeringés javul, hormonrendszer egészségesen működik, test védekező képessége javul. Használatával hatékonyabbak a karcsúsító, testsúly csökkentő programok. Három fajtája van a moszatoknak, melyek a következő hatást gyakorolják a bőrre: hólyag moszat (rugalmas bőr, csökken a megvastagodás), ujj moszat (hidratál, tisztít, nyugtat, méregtelenít), csomós moszat (szabad gyök ellen).



Jelenlegi ára: 1 745 Ft

Az aukció vége: 2011-09-23 15:38
. Tengeri algás fürdősó - Jelenlegi ára: 1 745 Ft